maandag 25 januari 2021

Nieuws

Vordering nieuwbouw bij Broer BV Andijk

Vordering nieuwbouw bij Broer BV Andijk
13 januari 2021 09:00 Broer B.V. is de specialist in productie en levering van plantuien, plantsjalotten en knoflook voor de professional.

Vanwege deze uitbreiding in teelt en verwerking voor onder andere de biologische teelt gaat Broer uitbreiden aan de Kleiakker. Daar zal een nieuwe duurzame loods worden gebouwd, waar de nieuwste technieken geïmplementeerd gaan worden. Zo zal ook hier op termijn een condensdroog installatie gaan draaien op basis van een warmtepomp.

Met deze uitbreiding hoopt Broer Andijk samen met de vestiging in Creil (Noordoostpolder) de basis te leggen voor de verdere groei van het bedrijf. 
Lees meer

ACN Techniek steekt de zorg een hart onder de riem

ACN Techniek steekt de zorg een hart onder de riem
25 december 2020 15:00 ACN Techniek schenkt ieder jaar een bedrag aan een stichting of goed doel.

Het bedrag wat we normaal aan relatiegeschenken uitgeven willen we graag besteden aan een instelling die daarmee andere mensen helpt.

Dit jaar is er gekozen voor de zorg!
Lees meer

Migrantenwoningen in aanbouw

Migrantenwoningen in aanbouw
8 december 2020 16:00 ACN Techniek installeert in opdracht van bouwbedrijf Roos een zestal woningen voor migranten. Aan de Kuinderweg wordt een zestal migrantenwoningen gebouwd voor de huisvesting van 12 personen. Het concept is al 3 keer toegepast op grote schaal. Voor uitzendbureau Level One zijn in totaal al drie parken gebouwd van 150 woningen, goed voor huisvesting van 300 personen.
Lees meer

Uitbreiding broeierij bij Van Bentem Sierteelt

Uitbreiding broeierij bij Van Bentem Sierteelt
27 november 2020 09:00 Bij Van Bentem Sierteelt aan de Oosterringweg te Marknesse is eind van de zomer een kas gebouwd voor het broeien van tulpen. In deze kas is er ook nog ruimte voor de verwerking en bewortelling van tulpenbollen. ACN Techniek heeft opdracht gekregen voor het installeren van de elektrische-, bewaartechnische- en verwarmingsinstallatie.
Lees meer

Vacature Service Coördinator

Vacature Service Coördinator
7 oktober 2020 17:00 Service Coördinator.

Bij ACN Techniek staat service hoog in het vaandel. Om onze klanten nog beter te bedienen zijn wij op dit moment op zoek naar een service coördinator met technische achtergrond, zowel elektrisch- als verwarming technisch.
Als service coördinator heb je kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Door deze kennis breng je snel opdracht en praktijk bij elkaar. Jou verantwoordelijkheid zit hem in de planning/coördinatie van de service/onderhoudsmonteurs. Daarnaast denk jij met de klant mee en heb je een adviserende rol in een optimale leuke werksfeer. Het creatief meedenken in oplossingen en mensen een tevreden gevoel meegeven, maakt het werk extra leuk. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering van de opdracht, gemaakte afspraken met klanten en diverse instanties en de nazorg bij eventuele meer en minder werk. Jij houdt rekening met de wensen van de klant en de bekwaamheid van de desbetreffende monteur. Jij weet op een gegeven moment welke monteur je op welke klus kan zetten om de efficiënte en kwaliteit te waarborgen. Een uitdagende functie waarbij praktische ervaring, het doorvragen en gehoor geven aan de monteurs op locatie, jouw echt gaat helpen. En dit allemaal in de Noordoostpolder en omgeving.
Functie-eisen

• Werkervaring en technische kennis op het gebied van installatietechniek.
• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent klantgericht.
• Je bent in staat om snel te schakelen en overzicht te behouden.
• Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Woonachtig in een straal van 30 minuten reistijd rondom Emmeloord.
• Een representatieve, positieve en flexibele instelling.
• Geduld en begrip voor onze klanten.
• Snapt het spel tussen aanvraag/praktische uitvoering/facturatie/klant vriendelijkheid.
Interesse?
• Ben jij de Service Coördinator die wij zoeken? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Peter Boonen, Algemeen directeur, op nummer 06-53 76 33 06 of p.boonen@acngroepbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Lees meer

ACN Techniek installeert twee woningen nieuwbouwwijk in Emmeloord

ACN Techniek installeert twee woningen nieuwbouwwijk in Emmeloord
1 oktober 2020 12:00 ACN Techniek installeert in opdracht van JDBouw twee woningen aan de Jeanne d'arclaan in Emmeloord. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp van Vaillant.

Er is gekozen voor de Vaillant aroTherm VWL 55/3A (COP 4.7) met een binnenunit Vaillant VIH QW 190/1E uniTOWER. Deze unit heeft een geïntegreerde warmwaterboiler van 188 liter. De Vaillant MultiMATIC 700 zorgt voor de (weersafhankelijke) klimaatregeling.
Lees meer

Pagina 1 van 6 [01] [02] [03] Oudere items »

Nieuws

Vordering nieuwbouw bij Broer BV Andijk

13 januari 2021
Broer B.V. is de specialist in productie en leveri ...
Lees meer

ACN Techniek steekt de zorg een hart onder de riem

25 december 2020
ACN Techniek schenkt ieder jaar een bedrag aan een ...
Lees meer

Migrantenwoningen in aanbouw

8 december 2020
ACN Techniek installeert in opdracht van bouwbedri ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring