donderdag 26 november 2020

Nieuws

Vacature Service Coördinator

Vacature Service Coördinator
7 oktober 2020 17:00 Service Coördinator.

Bij ACN Techniek staat service hoog in het vaandel. Om onze klanten nog beter te bedienen zijn wij op dit moment op zoek naar een service coördinator met technische achtergrond, zowel elektrisch- als verwarming technisch.
Als service coördinator heb je kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Door deze kennis breng je snel opdracht en praktijk bij elkaar. Jou verantwoordelijkheid zit hem in de planning/coördinatie van de service/onderhoudsmonteurs. Daarnaast denk jij met de klant mee en heb je een adviserende rol in een optimale leuke werksfeer. Het creatief meedenken in oplossingen en mensen een tevreden gevoel meegeven, maakt het werk extra leuk. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering van de opdracht, gemaakte afspraken met klanten en diverse instanties en de nazorg bij eventuele meer en minder werk. Jij houdt rekening met de wensen van de klant en de bekwaamheid van de desbetreffende monteur. Jij weet op een gegeven moment welke monteur je op welke klus kan zetten om de efficiënte en kwaliteit te waarborgen. Een uitdagende functie waarbij praktische ervaring, het doorvragen en gehoor geven aan de monteurs op locatie, jouw echt gaat helpen. En dit allemaal in de Noordoostpolder en omgeving.
Functie-eisen

• Werkervaring en technische kennis op het gebied van installatietechniek.
• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent klantgericht.
• Je bent in staat om snel te schakelen en overzicht te behouden.
• Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Woonachtig in een straal van 30 minuten reistijd rondom Emmeloord.
• Een representatieve, positieve en flexibele instelling.
• Geduld en begrip voor onze klanten.
• Snapt het spel tussen aanvraag/praktische uitvoering/facturatie/klant vriendelijkheid.
Interesse?
• Ben jij de Service Coördinator die wij zoeken? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Peter Boonen, Algemeen directeur, op nummer 06-53 76 33 06 of p.boonen@acngroepbv.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Lees meer

ACN Techniek installeert twee woningen nieuwbouwwijk in Emmeloord

ACN Techniek installeert twee woningen nieuwbouwwijk in Emmeloord
1 oktober 2020 12:00 ACN Techniek installeert in opdracht van JDBouw twee woningen aan de Jeanne d'arclaan in Emmeloord. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp van Vaillant.

Er is gekozen voor de Vaillant aroTherm VWL 55/3A (COP 4.7) met een binnenunit Vaillant VIH QW 190/1E uniTOWER. Deze unit heeft een geïntegreerde warmwaterboiler van 188 liter. De Vaillant MultiMATIC 700 zorgt voor de (weersafhankelijke) klimaatregeling.
Lees meer

ACN Techniek heeft opdracht gekregen van Broer BV voor installatie nieuwbouw

ACN Techniek heeft opdracht gekregen van Broer BV voor installatie nieuwbouw
11 september 2020 15:00 ACN Techniek heeft opdracht gekregen bij Broer BV om de installatie te verzorgen.

Broer B.V. is de specialist in productie en levering van plantuien, plantsjalotten en knoflook voor de professional. Zij leveren uitgangsmateriaal van diverse rassen in uitmuntende kwaliteit voor de vakkundige tuinder.
Lees meer

VS Apple Industries nieuwbouw

VS Apple Industries nieuwbouw
9 september 2020 10:00 Aan de Blokzijlerdwarsweg te Marknesse bouwt VS Apple Industries een nieuw verwerkingscomplex compleet met kantoor. ACN Techniek verzorgt de gehele technische installatie in zowel de verwerkingshal als het gehele kantoorpand.
Lees meer

Firma van Meer volop in productie.

Firma van Meer volop in productie.
30 juni 2020 09:00 Bloembollenbedrijf Firma van Meer heeft dit jaar een nieuwe loods gebouwd van 40 bij 35 meter.

Hiervoor hebben 3 schuren plaats moeten maken, waaronder de domeinenschuur. De nieuwe loods biedt plaats voor een kantine, kantoor, toiletgroep, garage en berging. Tevens is aan de zuidkant van de loods gekozen voor een uitbreiding van de drogerij. In totaal kunnen er 120 m3-kisten op sloffen worden gedroogt. De overige ruimte dient als opslag voor kisten en machines.
Lees meer

Verbruggen bedrijfswageninrichting levert nieuwe inrichting

Verbruggen bedrijfswageninrichting levert nieuwe inrichting
17 juni 2020 10:00 ACN Techniek laat bedrijfswagens inrichten door Verbruggen Bedrijfswageninrichting.

Deze week heeft Verbruggen Bedrijfswageninrichting een bedrijfswagen van ACN Techniek voorzien van een nieuwe Sortimo inrichting. 

Een goede bedrijfswageninrichting vergroot de productiviteit en comfort van de vakman onderweg. De Sortimo producten zorgen voor ordening en structuur in de bedrijfswagen en bieden overzicht op de meegebrachte werkmaterialen. De rekken zijn zo ontworpen om een mobiele werkdag professioneel, veilig en efficiënt te laten verlopen zodat u het maximale uit uw bedrijfswagen kunt halen.
Lees meer

Pagina 1 van 5 [01] [02] [03] Oudere items »

Nieuws

Vacature Service Coördinator

7 oktober 2020
Service Coördinator.Bij ACN Techniek staat se ...
Lees meer

ACN Techniek installeert twee woningen nieuwbouwwijk in Emmeloord

1 oktober 2020
ACN Techniek installeert in opdracht van JDBouw tw ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring