vrijdag 2 december 2022

Nieuws

ACN Techniek CO-gecertificeerd

ACN Techniek CO-gecertificeerd
4 november 2022 12:00
ACN Techniek voldoet aan de gasketelwet en is CO-gecertificeerd.


Om het aantal ongelukken door koolmonoxide terug te dringen, mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties vanaf 1 april 2023 alleen nog worden uitgevoerd door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn.

Lees meer

Oplevering park 4 Ens

Oplevering park 4 Ens
10 mei 2022 09:00 ACN Techniek heeft onlangs de installatie werkzaamheden op het migrantenpark van Level1 afgerond. De werkzaamheden bevatten het infrawerk zoals de elektrakabels aanleggen, het aanleggen van de waterleiding, de terreinverlichting en het aanleggen van de laadpalen t.b.v. de elektrische auto's. Daarnaast wordt elk huisje voorzien van elektra, water en sanitair.

Na het park in Swifterbant, Luttelgeest, Marknesse is dit het vierde park wat in opdracht van Level1 door ACN Techniek wordt geïnstalleerd.
Lees meer

Nieuwbouwplannen voor ACN Techniek

Nieuwbouwplannen voor ACN Techniek
11 maart 2022 12:00 ACN Techniek gevestigd aan de Industrieweg 9 te Emmeloord heeft vergevorderde plannen om nieuw te bouwen.

Het huidige pand waar ACN Techniek nu in zit wordt gehuurd van Agrifirm. Voor de toekomst is er al een stuk bouwgrond gekocht om daar een nieuw pand op te zetten. Gezien de groei van het bedrijf is het wenselijk om dit de komende tijd te realiseren.Lees meer

ACN vervangt cv-ketel in Dr. Jansen ziekenhuis

ACN vervangt cv-ketel in Dr. Jansen ziekenhuis
9 maart 2022 15:00 ACN Techniek heeft van de gemeente Noordoostpolder opdracht gekregen om een grote cv-installatie te vervangen voor een energiezuinig systeem.

In het Dr. Jansen ziekenhuis staat al jaren een grote cv-ketel te branden voor de warmwatervoorziening. Nu het ziekenhuis niet meer wordt gebruikt waar het in oorsprong voor bedoeld was is er besloten om deze grote ketel af te koppelen.
Lees meer

ACN Techniek schenkt een bedrag aan een goed doel

ACN Techniek schenkt een bedrag aan een goed doel
29 december 2021 17:00 Ieder jaar Schenkt ACN Techniek een bedrag aan een goed doel. Dit i.p.v. relatiegeschenken.

Dit jaar is een werknemer van ACN Techniek getroffen door kanker. Dit heeft natuurlijk een enorme inpact op hemzelf en op zijn gezin. De keuze is daarom dit jaar gevallen op stichting Alpe d'HuZes, team Polderklimmers. Lees meer

Pagina 1 van 5 [01] [02] [03] Oudere items »

Nieuws

ACN Techniek CO-gecertificeerd

4 november 2022
ACN Techniek voldoet aan de gasketelwet en is CO-g ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring