vrijdag 29 maart 2024
Twitter LinkedIn 

Nieuws

Renovatie droogwand

Renovatie droogwand
28 februari 2024 18:00 ACN Techniek is alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe tulpenseizoen. Zo wordt bij van Bentem Bluefields de droogwanden voorzien van nieuwe ventilatoren, luikenmotoren en wordt de RV en temperatuurmetingen over genomen door de Sercom procescomputer.
Lees meer

ACN Techniek houdt opendag

ACN Techniek houdt opendag
16 januari 2024 17:00 EMMELOORD ACN techniek in Emmeloord kent een frisse start. Het installatiebedrijf, voortgekomen uit de technische afdeling van de voormalige Conop (nu Agrifirm), heeft op 1 januari zijn intrek genomen in een nieuw pand aan de Florijn 19. Dit pand is gelegen op industrieterrein De Munt. Met een focus op elektra, verwarming en service bedient ACN Techniek een breed scala aan klanten, variërend van de agrarische sector tot de particuliere- en zakelijke markt.
Lees meer

ACN Techniek doneert aan het KWF Kankerbestrijding

ACN Techniek doneert aan het KWF Kankerbestrijding
14 december 2023 14:00 De enhousiaste medewerkers van ACN Techniek kunnen met trots terugkijken op een bewogen jaar met soms lange werkdagen, strakke deadlines en mooie projecten. Vooral de laatste maanden voorafgaand aan de jaarafsluiting waren erg druk vanwege de complete verhuizing naar het nieuwe pand.  

Zoals de meeste relaties weten schenkt ACN Techniek ieder jaar een bedrag aan een goed doel in plaats van het uitdelen van relatiegeschenken. Zo is dit jaar het de donatie aan KWF Kankerbestrijding gericht. 

Namens directie en medewerkers wensen wij ieder fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2024!
Lees meer

ACN Techniek gaat verhuizen

ACN Techniek gaat verhuizen
16 oktober 2023 11:00 ACN Techniek gaat verhuizen naar industrieterrein "de Munt".

Sinds 2 oktober 2023 is ACN Techniek eigenaar van het pand aan de Florijn 19 te Emmeloord. Het pand wat gebouwd is in 2010 is vanaf dat jaar verhuurd aan een installatiebedrijf. Door verhuizing van dat bedrijf heeft de vorige eigenaar besloten het pand te verkopen.
Lees meer

ACN Techniek zoekt technisch personeel

ACN Techniek zoekt technisch personeel
10 juli 2023 09:00 ACN Techniek is een installatiebedrijf wat zich voornamelijk richt op twee segmenten:

• Het leveren, installeren en onderhouden van installaties in de agrarische sector voor het drogen en bewaren van bloembollen, aardappels en uien.
• Het installeren en onderhouden van CV- Sanitaire- en Elektra-installaties voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Voor duurzaamheid in de installatietechniek maken wij ons sterk.

Wij zijn per direct op zoek naar een service-, verwarming- en elektromonteurs.
Lees meer

Pagina 1 van 8 [01] [02] [03] Oudere items »

Nieuws

Renovatie droogwand

28 februari 2024
ACN Techniek is alweer bezig met de voorbereidinge ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...

  

 

   

© ACN Techniek 2013 | Florijn 19 8305 BR Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring