dinsdag 26 september 2023
Twitter LinkedIn 

Nieuws

ACN Techniek zoekt technisch personeel

ACN Techniek zoekt technisch personeel
10 juli 2023 09:00 ACN Techniek is een installatiebedrijf wat zich voornamelijk richt op twee segmenten:

• Het leveren, installeren en onderhouden van installaties in de agrarische sector voor het drogen en bewaren van bloembollen, aardappels en uien.
• Het installeren en onderhouden van CV- Sanitaire- en Elektra-installaties voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Voor duurzaamheid in de installatietechniek maken wij ons sterk.

Wij zijn per direct op zoek naar een service-, verwarming- en elektromonteurs.
Lees meer

ACN Techniek past veel verwarmingsinstallaties aan.

ACN Techniek past veel verwarmingsinstallaties aan.
22 mei 2023 14:00 Sinds de energietransitie wordt er bij de bloembollenkwekerij kritisch gekeken naar het gebruik van elektra en het gasverbruik wat benodigd is bij het drogen en bewaren van bloembollen. Vorig jaar herfst en van het winter was de prijs van propaan goedkoper dan de aardgasprijs zodat vele kwekers besloten de cv-ketel om te bouwen naar propaan.
Lees meer

Nieuwbouw bij Meurs akkerbouw

Nieuwbouw bij Meurs akkerbouw
8 mei 2023 17:00 ACN Techniek heeft begin van het jaar opdracht gekregen voor de installatie bij VOF Akkerbouw- en bloembollenbedrijf Meurs te Creil.  VOF Akkerbouw- en bloembollenbedrijf Meurs teelt naast tulpen hoofdzakelijk pootaardappelen en eerstejaars plantuien. Door uitbreiding van het areaal heeft men doen besluiten voor extra bewaaropslag in de vorm van de bouw van een aardappel- en uienbewaring.
Lees meer

Modernisatie Camping Het Bosbad

Modernisatie Camping Het Bosbad
6 april 2023 12:00 Vanaf juni 2022 zijn Suzanne en Erik de eigenaren van Camping Het Bosbad. De Camping is gelegen in het bos van Emmeloord.

De eigenaren hebben besloten om het park te moderniseren en hebben daarbij de hulp van ACN Techniek ingeschakeld.
Lees meer

Uitbreiding droogwanden bij OK-Tulips in Creil

Uitbreiding droogwanden bij OK-Tulips in Creil
14 maart 2023 14:00 Door uitbreiding van het areaal tulpen heeft OK-Tulips besloten een deel van de voormalige verwerkingsruimte op te offeren voor het (na)drogen van bloembollen.

In 2018 hebben G. Oud en Zn. en Karel Bolbloemen de krachten gebundeld. Deze twee, gezonde West-Friese bollenbedrijven hebben gezamenlijk onder de nam OK Tulips een bestaand bloembollenbedrijf overgenomen in de Flevopolder en trekken gezamelijk op in het telen van goede bollen. De locatie  is een ideale locatie c.q. uitbreiding en biedt fraaie kansen en mogelijkheden.
Lees meer

ACN Techniek verzorgt de installatie op migrantenpark Creil

ACN Techniek verzorgt de installatie op migrantenpark Creil
21 februari 2023 15:00 Dat ACN Techniek ervaring heeft met technische installaties op migrantenparken is bouwbedrijf Weever uit kampen niet ontgaan. Met elkaar is er een plan ontworpen voor de huisvesting van 150 arbeidsmigranten aan de Westerringweg te Creil.

In totaal worden er drie gebouwen gerealiseerd waarvan 2 gebouwen geschikt zijn voor ieder 14 appartementen en één gebouw is geschikt voor 10 appartementen.
Lees meer

Pagina 1 van 7 [01] [02] [03] Oudere items »

Nieuws

Geen recente nieuwsberichten gevonden.
Bekijk Het Nieuwsarchief...

  

 

   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring