donderdag 1 oktober 2020

Duurzaam


Warmtepomp


Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier voor de verwarming van uw huis.
Met een warmtepomp gebruikt u in plaats van gas voor de verwarming van uw huis bodemwater uit de grond. De warmtepomp haalt dus energie op uit de grond (door het pompen van grondwater) en stopt dit in uw woning.
De aanschaf van een warmtepomp mag misschien wel iets duurder zijn dan een ander verwarmingssysteem, op jaarbasis bent u qua energieverbruik veel goedkoper uit tot wel honderden euro's per maand.


Lucht/water
warmtepomp
aroTherm De warmtepomp voor iedereen

De aroTherm is een zeer effiënte lucht/water warmtepomp voor verwarming, warm water en koeling.
Voor zowel all electric als hybride systemen en beschikbaar in vermogens van 5, 8, 11 en 15 kW.
Efficiënt: COP tot wel 5.3 en het hoogst haalbare energielabel voor verwarming A++ en tapwater A door modulerende compressor met inverter techniek.
Betrouwbaar: Hoge betrouwbaarheid door optimale afstemming van alle systeemcomponenten door één fabrikant met jarenlange ervaring en ruim 100.000 geïnstalleerde warmtepompen.
Installatiecomfort: Voor elke toepassing de juiste oplossing door brede range vermogens en grote diversiteit aan systeem componenten.
Onderhoudscomfort: Beheer op afstand mogelijk met VR920 communicatiemodule waarmee de installateur de consument direct op afstand kan helpen en ook goed voorbereid bezoekt.Zonneboiler


Het gebruik van een zonneboiler is het systeem voor het produceren van warm water op een milieuvriendelijke manier. Naast het produceren van warm water is een zonneboiler ook goedkoper voor het opwekken van energie. Na de aanschaf van een zonneboiler maakt u volledig gebruik van de zonne-energie die via de zonnecollectoren wordt omgezet in energie en door middel van de zonneboiler in warm water.Geïnteresseerd in onze duurzame producten? Wij adviseren u graag!                       

Nieuws

ACN Techniek heeft opdracht gekregen van Broer BV voor installatie nieuwbouw

11 september 2020
ACN Techniek heeft opdracht gekregen bij Broer BV ...
Lees meer

VS Apple Industries nieuwbouw

9 september 2020
Aan de Blokzijlerdwarsweg te Marknesse bouwt VS Ap ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring