donderdag 28 maart 2024
Twitter LinkedIn 

ACN Techniek partner van autolader fabrikant Volt Time

24 januari 2023 15:00 ACN Techniek gaat partnerschap aan met autolader fabrikant Volt Time.

ACN Techniek houdt zich bezig met installatiewerkzaamheden bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Onder die werkzaamheden valt ook het leveren en aansluiten van autolaadpalen. De laatste tijd merken we dat de vraag naar laadpalen toeneemt en dat niet elk merk voldoet aan de eisen die de klant stelt.

Ook lopen we tegen het probleem aan dat het lang duurt voordat een storing aan een laadpaal door de fabrikant wordt opgelost of dat er lange levertijden ontstaan.

Met het aangaan van een partnerschap met Volt Time zijn we we van deze problemen verlost. Nog een belangrijke reden om voor Volt Time te kiezen is dat het een Nederlands bedrijf is wat inspeelt op de energietransitie. Zo zijn de palen voorbereid op Dynamic load balancing en Solar balancing. De lader beschikt standaard over een instelbaar vermogen van 11- / 22kW, MID-meter, 2G, 4G, WiFi en RFID scanner. Tevens bevat de lader standaard een vaste laadkabel van 5 meter.

Wanneer u vragen heeft over deze autolader kunt u een mail sturen naar info@acngroepbv.nl of bellen naar 0527-614081 en vragen naar Stefan van Ewijk.

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op:

Nieuws

Renovatie droogwand

28 februari 2024
ACN Techniek is alweer bezig met de voorbereidinge ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...

  

 

   

© ACN Techniek 2013 | Florijn 19 8305 BR Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring