zaterdag 20 april 2024
Twitter LinkedIn 

ACN Techniek gaat elektrisch rijden

29 november 2012 09:06 ACN Techniek Emmeloord gaat voor elektrisch met de Opel Ampera Hybride.


PERSBERICHT
november 2012

ACN techniek Emmeloord gaat voor elektrisch rijden

Vrijdag 16 november leverde Opel Rijkmans de Opel Ampera bij ACN Techniek Emmeloord af. De elektrische Opel Ampera Hybride is geen verrassende keuze voor ACN Techniek Emmeloord. Het bedrijf is grote voorstander van duurzame energie. De eerste ervaringen zijn goed: “De Opel Ampera Hybride biedt een fantastische rijervaring: zuinig in gebruik, stil, goede wegligging en vele opties voor een groot gebruikscomfort!” aldus Marc Ruiter van ACN Techniek Emmeloord.

Duurzame installatietechnieken
Installatiebedrijf ACN Techniek adviseert over installatietechnieken en ontwerpt en installeert deze voor zowel particulieren als bedrijven. Ook op agrarisch gebied staat ACN Techniek al jaren haar mannetje. Regelmatig levert ACN Techniek duurzame installatietechnieken als zonnepanelen, ventilatietechnieken en warmtepompen. Marc Ruiter: “De elektrische Opel Ampera Hybride past goed in het straatje van duurzame energie en bevalt tot zover erg goed.” Naast adviseren, ontwerpen en installeren is service en onderhoud een sterke kant van ACN Techniek.

Totaal aanbieder op het gebied van mobiliteit
Opel Rijkmans is al jaren in Emmeloord, Steenwijk en Meppel te vinden. De Opel-dealer heeft een ruim aanbod nieuwe Opels, maar ook Opel occasions en bedrijfswagens. Zo is het mogelijk om altijd de perfecte deal te sluiten. De Opel Ampera Hybride is auto van het jaar 2012 en op dit moment de meest verkochte elektrische auto. De Opel Ampera Hybride rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, zo’n 60 kilometer. Maar ook bij grotere afstanden blijft de Opel Ampera Hybride gewoon elektrisch verder rijden. De elektromotor wordt gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer.

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op:

Nieuws

Migrantenpark Creil vorderd gestaag

11 april 2024
Op de weg naar Creil wordt een arbeidsmigrantenpar ...
Lees meer

ACN Techniek gaat voor trippel A.

4 april 2024
ACN Techniek heeft in week 13 van 2024 zonnepanele ...
Lees meer

Renovatie droogwand

28 februari 2024
ACN Techniek is alweer bezig met de voorbereidinge ...
Lees meer
Bekijk Het Nieuwsarchief...

  

 

   

© ACN Techniek 2013 | Florijn 19 8305 BR Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media | privacy verklaring