zondag 27 mei 2018

ACN Techniek installeert in opdracht van Level One 148 huisjes

Uizendbureau Level One uit Emmeloord laat 148 huisjes voor arbeidsmigranten bouwen aan de Visvijverweg bij Swifterbant. Volgens het bedrijf is het de eerste keer dat er in Nederland op zo'n grote schaal woningen voor buitenlandse werknemers gebouwd worden.

De woningen aan de Visvijverweg krigen een eigen terras, eigen opgang, keuken-kamer, douche- en wc-ruimte en een afzonderlijke slaapkamer. Er worden 3 warmtepompen geïnstalleerd die de verwarming per 22 huisjes regelt.

De 148 woningen komen op de plek van een boerderij die niet meer in gebruik is. De sloop van de boerderij is inmiddels afgerond. De werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Weever uit Kampen en de installatie wordt door ons uitgevoerd.

Volgens Level One worden de woningen gebouwd zonder heipalen voor de fundering. Voordeel hiervan is dat de huisjes gemakkelijk en milieuvriendelijk weggehaald kunnen worden als ze niet meer nodig zijn. Ook aan de Kuinderweg in Luttelgeest staat een compplex met woningen voor arbeidsmigranten gepland.

Nieuws

ACN staat op Opendag bij VaVi Tulips

ACN Techniek staat 17 maart op de Opendag bij VaVi ...
Lees meer

Inrichting bewaarloods bij Seubring Bloembollen

De bouw van een nieuwe bewaarloods bij Seubring Bl ...
Lees meer

Uitbreiding Breg Biddinghuizen

MTS Breg te Biddinghuizen gaat het bedrijf uitbrei ...
Lees meer
Meer nieuws tonen...

   

© ACN Techniek 2013 | Industrieweg 9a 8304 AC Emmeloord 0527 614081 | website : Alstro Media